Kalvinknatet på Sunnerbovallen

Område: Ljungby
Arena/Plats:
Kategori: Barn & Familj, Idrott, motion och hälsa, Sport
Datum: Torsdag 9 maj 2019

Kalvinknatet är loppet där alla barn mellan tre och elva års ålder (vissa lokala avvikelse kan förekomma) är välkomna att delta och springa efter sin egen förmåga.

Kalvinknatet är loppet där alla barn mellan tre och elva års ålder(vissa lokala avvikelase kan förekomma) är välkomna att delta och springa efter sin egen förmåga. Sträckan är olika lång beroende på barnets ålder, barn födda från 2012 till 2016 springer mellan 800 m och tjejer och killar födda 2008–2011 springer ca 1400 m.
Springer gör vi tillsammans killar och tjejer i en mixad klass som bryts i startgrupper baserade på din ålder, de äldre springer i grupper som tjej eller kille. Vår målsättning med vårt arrangemang är att vi vill ge alla barn en fantastisk upplevelse med rörelse, glädje i samband med vårt lopp. Vi vill skapa rolig och stimulerande miljö där familjer samlas och träffas med barnen i fokus. Tillsammans ser vi alla glädjen med idrott och möjligheterna för ett aktivt och hälsosammare liv men även ett avbrott för hela familjen i den vanliga vardagen. Varför inte ta möjligheten till picknick i gräset eller en tävlingsutmaning med våra partners på tävlingsområdet. Överskottet går oavkortat till klubbarnas verksamhet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Maj
Torsdag 9 maj 2019 17:00 - 20:00  

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 4068900
Kontaktperson
Mikael Wirstedt
Arrangör e-post
info@kalvinknatet.se
Webbsida
http://www.kalvinknatet.se

Bra att veta

Prisinformation
120 kronor

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Ljungby Turistbyrå
Stora Torget 6, Ljungby
+ (46) 372-78 92 20
turistbyran@ljungby.se
Öppet året om