Hemulen som älskade tystnaden

Område: Ljungby
Arena/Plats: Godsmagasinet Ljungby
Kategori: Barn & Familj, Kultur och konst, Musik, teater och nöje
Datum: Lördag 21 nov 2020

Hemulen har hela sitt liv arbetat på släktens tivoli, dagarna i ända omgiven av folk och ljud. Men egentligen längtar han efter den stora underbara tysta ensamheten. När tivolit förstörs av ett ihållande regn får Hemulen äntligen gå i pension och börja ett nytt eget liv i farmoderns gamla övergivna park.

I parken är det grönt och vänligt, klingar bäckar, finns tusen nypon. Det är tyst och ensamt och Hemulen trivs. Men snart knackar de små homsorna på: De har räddat en del av de söndertrasade sakerna från nöjesfältet och hoppas nu att Hemulen ska bygga upp alltsammans igen. Hemulen som älskade tystnad är en saga om längtan och drömmar, om modet att säga ifrån, och om hur det som nyss var trasigt och utan idé kan bli helt och nytt – och rentav magiskt.
Föreställningen har interaktiva inslag och inleds med en kort workshop där barnen får undersöka och framställa olika ljud, allt ifrån tivolits karuseller till trädens sus i Tystnadens park.
Speltid: 45 min

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Nov
Lördag 21 nov 2020 14:00 Godsmagasinet Ljungby

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
60 kronor
Åldersgräns
Åldersgräns 4

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Ljungby Turistbyrå
Stora Torget 6, Ljungby
+ (46) 372-78 92 20
turistbyran@ljungby.se
Öppet året om
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5668.cbischannel-336.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails